Menu
Menu
Your Cart

Allmänna Villkor

Priser och betalning

Varje vara anges med pris i SEK inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning.

Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt betalningssätt.

Fraktvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt fraktsätt.

Ångerrätt:

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den.Om avtalet gäller en specialtillverkad vara – eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, börjar ångerfristen löpa den dag vi lämnat information. CasaMarrakech bekostar inte fraktkostnad för retur och löser ej ut varor som sänds mot postförskott eller efterkrav. Återbetalning sker efter mottagande av godkänd retur. Skulle en återsänd vara visa sig inte vara i fullgott skick tar vi oss rätten att underkänna bytet/återköpet och returnerar tillbaka varan plus utlägg för frakt. Vi har ej bytesrätt/öppet köp på beställningsvaror eller reavaror.

När du utnyttjat din ångerrätt:

Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

LEVERANSER

Leveranstiden anges i kundvagnen under respektive fraktsätt. Om en vara har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive vara.

Skadat gods:

skadat gods anmäls på plats till chaufför samt skicka bild på det skadade godset och emballage till oss via e-post.

 

 

EJ UTHÄMTADE PAKET

 Ej hämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 150:-

RETURER

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.

När du utnyttjat din ångerrätt ska du,
om det gäller en vara: sända eller lämna tillbaka den till oss
om det gäller en tjänst: hålla materialet tillgängligt för oss, om det inte medför besvär för dig.

Återbetalningsskyldighet:

Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan eller, om det är en tjänst, meddelandet om att du ångrat dig. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror.

         Leveranstid:

Du får din beställning inom 1-4 vardagar. Vi reserverar oss däremot för slutförsäljning och förseningar.Om din vara är tillfälligt slut kontaktar vi dig omgående via e-post eller telefon.

Leveranser inom EU

  Leverans inom EU med DHL . kontakta oss.

Leverans utanför EU

Mottagaren står för Frakten samt eventuella skatter, moms och tullavgifter.

 Övrigt

Är det något  oklart  kontakta oss..