Menu
Menu
Your Cart

Randiga Mattor

Randiga Mattor
Randiga Mattor
Randig matta i grönt : Randig matta är tillverkade för hand av kvinnokooperativ i marocko. Randig matta är Unik. Mattan görs utan någon mall att följa och varje matta är unik och finns bara i ett exemplar. Vi erbjuder dig en Marockansk randig matta i bästa kvalitet till ett bra pris. Hos oss hi..
2.200.00kr
Köp
Randig matta i beige : Randig matta är tillverkade för hand av kvinnokooperativ i marocko. Randig matta är Unik. Mattan görs utan någon mall att följa och varje matta är unik och finns bara i ett exemplar. Vi erbjuder dig en Marockansk randig matta i bästa kvalitet till ett bra pris. Hos o..
2.200.00kr
Köp
Randig matta i svart : Randig matta är tillverkade för hand av kvinnokooperativ i marocko. Randig matta är Unik. Mattan görs utan någon mall att följa och varje matta är unik och finns bara i ett exemplar. Vi erbjuder dig en Marockansk randig matta i bästa kvalitet till ett bra pris. Hos o..
2.200.00kr
Köp
Randig matta i orange : Randig matta är tillverkade för hand av kvinnokooperativ i marocko. Randig matta är Unik. Mattan görs utan någon mall att följa och varje matta är unik och finns bara i ett exemplar. Vi erbjuder dig en Marockansk randig matta i bästa kvalitet till ett bra pris. Hos ..
2.200.00kr
Såld